Kurtlar Vadisi Gladio Sinema Filmi

Kurtlar vadisi Gladio Filmi 2009 Yeni Kurtlar vadisi Gladio Kurtlar Vadisi Dizisi,Kurtlar vadisi Terör, Kurtlar vadisi Pusu Kurtlar vadisi Irak derken şimdide Kurtlar Vadisi Gladio ile Sinema'ya taşındı.

Kurtlar vadisi Gladio Sinema FilmiYerli Film tanıtımları icinde Kurtlar vadisi Gladio Sinema Filmi konusu , Kurtlar vadisi Gladio Filmi 2009 Yeni Kurtlar vadisi Gladio Kurtlar Vadisi Dizisi,Kurtlar vadisi Terör,Kurtlar vadisi Pusu Kurtlar vadisi Irak derken şimdide Kurtlar Vadisi Gladio ile Sinema'ya taşındı 2003 yılında hayatımıza ...

2003 yılında hayatımıza giren Kurtlar Vadisi, şiddet ve derin devlet unsurlarını meşru bir platforma taşıması ile sıkça gündemde tartışma konusu olmuştu. Ancak izlenme rekorları kıran dizi, toplumsal ve hukuki tüm engellere rağmen “Kurtlar Vadisi Terör”, “Kurtlar Vadisi Pusu” olarak devam etti.
Hatta 2006 yılında bir de “Kurtlar Vadisi-Irak” isimli bir sinema filmi olarak karşımıza çıktı. Türk sinemasının en büyük bütçeli filmleri listesine adını yazdıran film, 4 milyondan fazla izleyici buldu. O günden bugüne kesintilere uğrayarak devam eden dizi, beyazperdede sessizliğini koruyordu. Ancak bu sessiz geçen günlerde, ekibin ikinci sinema filmini hazırlıklarını sürdürdüğü ortaya çıktı.
Şu sıralar sinema sektöründe yapımcılar, Kurtlar Vadisi’nin vizyon tarihine göre kendi filmlerinin vizyon tarihini belirliyor. Alınan bilgiye göre; geçtiğimiz günlerde gizli bir toplantı yapan Kurtlar Vadisi ekibi, Mayıs ayı yerine filmi Ekim ayında vizyona sokmaya karar verdi. Çekimleri tamamlanan filmin büyük bir gizlilik içinde yürütüldüğü hatta ekibin cep telefonundan birbirleriyle konuşmalarının bile yasaklandığı gelen bilgiler arasında.
Şimdilik Pana Film’den bir açıklama gelmezken, sinema sektöründe yapımcı şirketlerin Vadi’nin vizyon tarihine göre projelerini hayata geçirdiği biliniyor.

Print
6 Responses So far
gravatar
Adsız
on 19/6/09  

inşallah eylül ayında kurtlar vadisi gladio sinemalarda olur.

gravatar
Adsız
on 19/6/09  

kardeş nerden biliyorsun eylül ayında başlayacagını :D eger dizi eylül de başlayacagını düşünürsek olabilir. o tarihne yakın tatoglundan korkulur valla :)

gravatar
Adsız
on 19/6/09  

ya arkadaşlar iskenderin gladio nun bir parçası yada onları bildigi nasıl anlaşılıyor. direk atmışlar mı iskender çık gladio yapıyoruz die :D

gravatar
Kurtlar Vadisi Gladio
on 19/6/09  

arkadaşlar keşke isminize verseydiniz. inş eylül ayında oynar. Tataroglu işini biliyor gerçekten. iskender herhalde yakalar polat daha sonra adalet önünde hesap verirken der işte size gladionun 2.adamını anlatacagım felan. bende tam bilmiyorum.

gravatar
Adsız
on 20/6/09  

Büyük :D senden büyük Gladio Var :)

gravatar
Adsız
on 18/9/09  

arkadaşlar az kaldı sabredin kurtlar vadisi gladio 1 aydan az bir süre sonra başlıyor.

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu