Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon

NTV'de ekrana gelen Gülay Afşar'ın sunduğu 'Haber Merkezi Hafta Sonu' programının konuğu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin senaristi Bahadır Özdener idi.Özdener, dizinin 24 Eylül'de Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacağını belirtti ve yeni sezon ile ilgili bazı bilgiler verdi.
DİZİYE YENİ KARAKTERLER KATILIYORÖzdener, diziye yeni karakterler katılacağını ve bu karakterlerin İskender Büyük, Muro gibi karakterler kadar güçlü olmasını arzuladıklarını ifade etti. Özdener, "Kurtlar Vadisi'nin kendi gerçekliği içerisinde birçok karakter oyunun içerisine giriyor ve çıkıyor.
Zaman içerisinde Muro gibi, İskender Büyük gibi çok güçlü Kurtlar Vadisi figürleri çıktı.
Bunların her ikisi de sinema filmine taşınmış oldu, o kadar güçlü karakterlerdi.
Yeni sezonda da yaratacağımız karakterler umuyorum ki o kadar güçlü olurlar.
İkisi de o karakterlerin siyasi anlamda çok güçlü olacaklar. Bakalım yeni bir şeyler denemiş olacağız.
Umarım seyircimiz bunu sever" şeklinde konuştu.
DİZİ BU KONSEPTİN SON TURUNDAD izinin konsepti ve nasıl şekilleneceği hakkında değerlendirmede de bulunan Özdener, şöyle konuştu:"Dizi bu konseptin son tur açılımında. Şöyle ki, gladio diye bir fikri dizinin içerisinde ortaya attık. Bazı dönen dolapların, bazı oynanan oyunların gladio adlı örgüt tarafından organize edilidiğini anlatmaya başladık. Ve bu ekibin dizinin içerisindeki başbakana bir suikast tertip etmesi ile diziye sezon arası verdik. Bu sezon finalinde Polat Alemdar ve Başbakan vurulmuşlardı, ikisi de yaralıydı.
Dizi bu heyecanla başlayacak. Polat ve Başbakan yaşıyor mu, yaşamıyor mu?
Bu suikastin arkasında kimler var?
"ÖZAL SUİKASTİNİN ARKA PLANI KURTLAR VADİSİ'NDE8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a Kartal Demirağ tarafından düzenlenen suikast girişimine dikkati çeken senarist Bahadır Özdener, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son bölümünde dizi içindeki başbakana yapılan suikasti bu olayla örtüştürdüklerini ima etti.
"Birazcık o günlere de atfen ve o suikastin arka tarafının hiç açılmamasına atfen bir oyun açıyoruz" diye konuşan Bahadır Özdener, yeni sezonda bu konsept çerçevesinde yeni karakterlerle izleyicilerin buluşacağını belirtti.

TÜRKİYE'Yİ İYİ TAKİP EDİYORUZ
Güncel konuların ilerisinde gitmeye gayret ettiklerini ifade eden Bahadır Özdener, Ergenekon davasından önce bu konuya dizide yer verdiklerini, ancak bu konuda kendilerine haksız eleştiriler yapıldığını vurguladı.Türkiye'yi 6 yıldır iyi takip ettiklerinin altını çizen Özdener, "Türkiye'yi çok önceden görmeye çalışan, projeksiyonlar sunan bir ekip olmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla daha Ergenekon ismini Türkiye'ye duymamışken, biz dizinin içerisinde bu tür oluşumları anlatmaya başladık" dedi.

kurtlar vadisi gladio izle, kurtlar vadisi gladio full izle, kurtlar vadisi gladio indir, kurtlar vadisi gladio fragmanı, kurtlar vadisi gladio indir

Print
2 Responses So far
gravatar
Adsız
on 18/9/09  

yeni sezon çok heyecanlı geçecegine benziyor fragmanlardan anladığım kadarıyla

gravatar
Adsız
on 18/9/09  

kurtlar vadisi pusu bu yıl çok ses getirecek bende aynı görüşteyim. ama keşke Show tv de kalsaydı diye bazen düşünüyorum.

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu