Kurtlar Vadisi Gladio

Kurtlar Vadisi Gladio 20 Kasım da Sinemalarda Kurtlar Vadisi Gladio
İnsanlar kurtlar vadisi gladio filminin sinemalara geleceği günü gerçekten sabırsızlıkla bekliyor. Bu Kadar uzun bir süre olacağı gerçekten kimsenin aklina gelmemişti şu anda izleyicilerin bir çoğu yeni bir tanıtım filminin da yayınlanmasını bekliyor bu konuda pana film birşeyler yapmalı bence.
Sitemize gelen ziyaretçilerden bir isteğimiz var Kurtlar Vadisi Gladio hakkında işte ve önerilerini ziyaretçi defterinde dile getirirlerse seviniriz.
Kurtlar vadisi gladio kurtlar vadisi'nin sonumu olacak kurtlar vadisi gladio filmi ile 6 yıllık serüven sonamı eriyor bunlarin hepsi merak konusu.
Kurtlar Vadisi Gladio neler getiriyor neleri gün yüzüne çıkaracak şu anda izleyicilerin tamamı bunu düşünürken Kurtlar Vadisi Gladio filminin 20 Kasımda gösterime gireceği söyleniyor.
Fakat bittiğinde kesinlikle Irak filminden daha fazla izleyici kitlesine ulasacaktir.
Kimse merak ediyormu kurtlar vadisi ne demek? kurtlar vadisi gladio ne demek? neden Gladio? gladio gerçekten varmı? yoksa bir hayal ürünümüdür bunları hiç düşündünüzmü ben düşünmedim ama bugne kadar izlediğim dizi ve filmlerden kurtlar vadisi, kurtlar vadisi irak kurtlar vadisi gladio kadar dikkatimi çeken ilgimi çeken ve merakla bekledigim bir film daha olmadi. Aslinda bendede Türkiyedeki bütün izleyicilerdede bu kadar fazla merak uyandırması bu kadar ilgiyle izlenmesi belkide Türkiyedeki bilinmeyen gerçekleri konu edinmesidir.Her neyse Kurtlar Vadisi Gladio gösterime girsede doya doya bir izlesek.
Kurtlar Vadisi Gladio filmi izle menin keyfini bütün izleyicilerle beraber yaşamak için kurtlarvadisigladyo-izle.blogspot.com adresini takip etmeye devam edin.

Kurtlar Vadisi Gladio filmine baktığımızda çok ses getirecek gibi görünüyor. Daha çekimleri yapılan ve 20 Kasımda Yayınlanacak olan kurtlar vadisi gladio filmi şimdiden çok kişi tarafından konuşulmaya başlandı. Kurtlar vadisi gladio filmini hertürlü çevreden birçok insan merakla bekliyor çünkü gladio filmi nin konusu öyle ilgi çekiciki izleyiciler ne filmi izle mek için şimdiden sinemalarda yer ayırtmak için çaba harcıyor. Kurtlar Vadisi Gladio Türkiyede gizli kalmış ve merak edilen bir çok konunun perde arkasından bahsedecek daha doğrusu anlatılanlar bunu gösteriyor.

Print
3 Responses So far
gravatar
Adsız
on 18/9/09  

20 Kasım a artık az kaldı. dizi zaten 24 eylül de başlıyor. Kurtlar vadisi pusu başladıktan hemen sonra gladio başlıyor.

gravatar
Adsız
on 19/9/09  

Kurtlar Vadisi Pusu dan Hemen tahminim 2 veya 3 bölüm sonra Kurtlar Vadisi Gladio başlıyacak. bakalım kurtlar vadisi pusu da kim ölücek kim kalıcak.

gravatar
Adsız
on 20/9/09  

valla hocam haklısınız kurtlar vadisi pusu da artık ölüm kalım savaşı var. nezarette kimler bıçaklanıyor tam belli degil.

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu