Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu

Kurtlar Vadisi Pusu referans alınarak yapılan bu oyun, şuana kadar ki en güzel Kurtlar Vadisi Oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Hatta internetteki tek Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu!
Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu
Not: Bu oyunu oynayabilmeniz için 7 yaş ve üzerinde olmalısınız.
Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu
Oyunu isterseniz bilgisayarınıza indirerek de oynayabilirsiniz. Oyun Polat'ın ofisine yapılan ani baskın ile başlıyor. Ofisin çeşitli yerlerinde birbirinden çetin çatışmalar yaşanıyor. Baskın sonucunda Güllü kaçırılıyor. Oyuncu olarak sizler Polat Alemdar rolünde oluyorsunuz ve baskın yapanlarla zorlu çatışmalar içerisine giriyorsunuz. Oyunun bir sahnesinde Memati rolüne bürünerek Polat'ı baskıncılardan koruyorsunuz. Oyun içerisinde dizinin ana karakterleri bulunuyor. (Polat Alemdar, Memati, Abdülhey, Güllü) Oyun çatışma sahnelerinin yanında animasyonlarla akıcı bir halde devam etmektedir. Oyun üç ana bölüm ve toplam altı kısımdan oluşuyor. İkinci ve üçüncü bölümleri oynayabilmeniz için bölüm şifrelerini girmeniz gerekmektedir. Kaldığınız yerden devam edebilmeniz açısından bitirdiğiniz bölümün sonunda o bölümün şifresi oyun içinde veriliyor.
Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu
Nasıl Oynanır: Oyunumuz yüklendikten sonra yaş sınırı uyarısı olan ekran geliyor. Burada size uygun seçeneği tıklayarak oyuna devam ediyorsunuz. Oyun menüsünde sadece yeni girdiğiniz için ilk bölüm olan 'Ofis Baskını Bölümü' nü seçebiliyorsunuz. Sırası ile tüm bölümleri bitirip Polat'ın ofisine yapılan bu puslu saldırıyı püskürtmüş oluyorsunuz. Ancak göreviniz bu oyunla bitmiyor. Çünkü bu baskında Güllü kaçırılıyor ve kim tarafından kaçırıldığını henüz bilmiyoruz. Yakında yayınlanacak diğer oyunumuz ile bu baskını yapanları ve Güllü'yü kaçıranların kim olduğunu bulup, onların elinden kurtarmanız gerekiyor.
Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu
Kontrol Tuşları: Oyun 'Mouse' (fare) yardımı ile oynanıyor. Fareyi masanın altına doğru çektiğimizde Polat kurşunlardan korunmuş oluyor. Farenin sol tuşu ile ateş ediyoruz. Dilerseniz merminiz bitmeden 'R' tuşu ile şarjörünüzü doldurabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için oyun menüsündeki nasıl oynanır kısımına bakmanız gerekir.
Kurtlar Vadisi Pusu Oyunu
Editörün Notu: Eğer bu oyun için oyun severlerden yeterli olumlu tepkiyi alırsak kısa sürede bu oyunun ikinci versiyonunu da yapmayı planlıyoruz. Oyun hakkındaki düşünceleriniz bizim için önemli olduğundan, yorumlarınız dikkate alınarak ikinci oyunu da şekillendirmeyi düşünüyoruz.

Print
0 Responses So far

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu