Artık Sadece Oğlumun Babasıyım

Artik Sadece Oglumun Babasiyim Kurtlar Vadisi Pusu Artik Sadece Oglumun Babasiyim
Memati oğluyla bayramlaştı.Memati Baş,cezaevinde bayram nedeniyle gerçekleşen açık görüşüte oğluyla hasret giderdi.Baş,"Artık sadece oğlumun babasıyım."dedi.

Polat Alemdar'ın ekibinden Memati Baş,6 aylık oğlu Ali Memati'yle hasret giderdi.Cezaevinde bayram nedeniyle gerçekleşen açık görüşte,doğduğu günden beri yüzünü göremediği oğluna kavuşan Memati Baş,duygulu saatler yaşadı.Oğlu Ali Memati'yi kucağından düşürmeyen Memati Baş,"Babalıkların en güzelini oğlumla yaşıyorum.
Ben artık sadece oğlumun babasıyım."dedi.Gazetecilerin oğluyla fotoğraflarını çekmesine izin veren Memati Baş'ın eski gerginliğinden de eser kalmamıştı.

Memati Baş'ın bu söleri ve tavrı oldukça manidar bulundu.O da annesini göremedi.Memati Baş'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi eski manken Gamze,Fuat Tamer Tataroğlu'yla yaptığı ani evlilikle herkesi şaşırtmıştı.
Ancak bebeğin babasının Memati Baş olduğu herkes tarafından biliniyordu.
Başına gelen trajik kazanın ardından bir süredir yoğun bakımda olan Gamze,bebeğin doğumunun hemen ardından hayata gözlerini yummuştu.

Dünyaya gözlerini annesi olmadan açan bebeğe Ali Memati adı konuldu.Memati Baş'ın annesi olmadan bebeği nasıl büyüteceği ise büyük merak konusu.Mmeati Baş'ın bebeğin bakımından sorumlu olacak güvenilir bir dadı aradığı da öğrenildi.
Kurtlar Vadisi Pusu Kurtlar Vadisi Gladio kurtlar vadisi gladio, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi,kurtlar vadisi pusu izle, kurtlar vadisi pusu indir,kurtlar vadisi gladio, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi,kurtlar vadisi pusu izle, kurtlar vadisi pusu indir,kurtlar vadisi gladio, kurtlar vadisi pusu, kurtlar vadisi,kurtlar vadisi pusu izle, kurtlar vadisi pusu indir

Print
0 Responses So far

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu