Gladio da Zor Anlar

Kurtlar Vadisi Gladio Gladio da Zor Anlar kurtlar vadisi gladio zor anlar yaşandı.

'Kurtlar Vadisi Gladio' filminin çekimlerinde zor anlar yaşandıTürkiye'nin yakın tarihini sinemaya taşımaya hazırlanan 'Kurtlar Vadisi Gladio' filminin Antalya'daki çekimlerinde dublör kayalıktan atlayamadı, başrol oyuncusu da şaşırdı.

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi şu sıralar bambaşka bir heyecan yaşıyor. Çünkü 'Kurtlar Vadisi'nin merakla beklenen yeni filmi 'Gladio'nun çekimleri ilçeye bağlı köylerde yapılıyor. Binbaşı Cem Ersever'in öldürülme nedenini işleyen film, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlenmesinin Musul ve Kerkük'e girmesiyle olan ilişkisini de mercek altına alıyor.

Filmin Antalya'daki çekimlerinde tek ünlü kişi; başroldeki İskender Büyük'ü oynayan Musa Uzunlar... Sette tam 15 kişilik bir dublör ekibi var ve İskender Büyük'ün üç dublörü bulunuyor.PATLAMA FAZLA OLUNCA...Önceki gece Kovanlık Köyü'ndeki çekimlerde arabaların birbirine girdiği, 'action'ın had safhaya ulaştığı rahatlıkla görülebiliyor. 'Aman Allahım dün akşam neler olmuş burada?' diye düşünürken, hemen 10 metre ilerisindeki minik barakanın da yerlebir olduğunu görüyorum. Ekipten insanlar hemen olayı anlatıyor: "Sakın barakanın durumunu muhtara sorma! Çünkü dün kızgındı.

Burayı film çekimi bittikten sonra müze yapacaktı. Ancak patlama o kadar şiddetli oldu ki, baraka yıkıldı. Şimdi eskisi gibi yapacağız." Oysa durumdan memnun olan muhtar Bekir Şimşek, "Köyümüzün reklamı olacak" deyip seviniyor.

Print
0 Responses So far

Yorum Gönder

Kurtlar Vadisi Pusu Hakkındaki Düşüncenizi Uygun Şekilde belirtin.

etiket bulutu